Tehát meggugliztam a naant, az indiai kenyeret, és másfél millió receptet kaptam... Ez lett abból, amit olvastam:
Nagyon sok recept élesztős, én ezt kihagytam. Nagyjából fél kiló liszthez, 2 evőkanál vajat (olvasztottat) (ghí helyett), sóztam, majd egy kis doboz joghurttal rugalmas tésztát gyúrtam belőle. Miután a tészta összeállt, még pár percig gyúrtam (mielőtt nekikezdtem gyúrni-dagasztani, olajjal megkentem a tésztát), majd letakarva pihentettem. Sütés előtt fél centi vastaggá nyújtottam az öklömnyi tésztalabdacsokat és szárazon kisütöttem egy serpenyőben. A kész kenyeret megkentem gyömbéres fokhagymával, és teához fogyasztottuk.
Jó étvágyat hozzá!
Hoppá, ez rossz blogba került!!!
VálaszTörlésÁtteszem a Hajóka konyhájába, mert oda való